GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED

  • China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Agent, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken Belparts
Aantal werknemers 80~100
Jaarlijkse omzet 6000000-7000000
Opgericht Jaar 2013
Export pct 90% - 100%

Inleiding

BEPERKT die de TECHNIEKmachines van GUANGZHOU BELPARTS in September 2013 worden opgericht, in de markt van techniekmachines in Guangzhou, China wordt gevestigd. Momenteel, hebben wij één winkel, één pakhuis en één bureau evenals een professioneel team voor het kopen, het verkopen, verpakking, het verschepen en de naverkoopdienst.

 

Onze hoofdproducten zijn de vervangstukken van GraafwerktuigHydraulic, Hydraulische pomp, Schommelingsmotor, Reismotor, Definitieve aandrijving, y van de ezels van de Schommelingsmotor, Schommelingsversnellingsbak, Reisversnellingsbak, en andere hydraulische punten met echte en aftermarket kwaliteit. Tot nu toe, genieten onze producten over de hele wereld van hoge reputatie en gevoerd naar meer dan 150 landen uit en gebieden, die de overal het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Oceanië met zijn eigen merk „Belparts uitspreiden worden“ wijd toegejuicht door buitenlandse klanten.

 

China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

In 2013, was Belparts opstelling in Guangzhou-stad.

 

In 2016, nam Belparts aan de tentoonstelling van Duitsland Bauma van 2016 en de tentoonstelling van Shanghai Bauma van 2016 deel.

 

In 2017, onze verkoopafdeling, pakhuisafdeling, werd de kopende afdeling opgericht, en wij voeren onze taken uit en worden meer en meer professioneel.

 

In 2017, nam Belparts aan de Tentoonstelling van de Bouwmachines van Peking van 2017 deel.

 

In 2018, worden de graafwerktuig hydraulische pomp, de hydraulische delen, de definitieve aandrijvingsassemblage, de assemblage van de schommelingsmotor, de reisversnellingsbak, de schommelingsversnellingsbak en versnellingsbakdelen, enz., onze hoofdproducten.

 

In 2018, nam Belparts aan de Tentoonstelling van Shanghai Bauma van 2018 en 2018 Brazilië M&T EXPO tentoonstelling deel.

 

In 2019, nam Belparts aan Duitsland Bauma 2019 MÜNCHEN deel.

 

Om capaciteit en talenten op te graven en te ontwikkelen, hebben wij regelmatige en onregelmatige opleiding over producten, verzending, buitenlandse handel, buitenlandse culturen, enz. Soms, zitten wij ook samen om sommige problemen te bespreken en sommige ervaringen te delen. Voorts zullen wij aan tentoonstellingen en bezoekklanten in verschillende landen deelnemen om de mededeling te doen.

 

China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Dienst

China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel 0Belparts is een professionele buitenlandse handelsmaatschappij. Aangezien het in 2013 werd gevestigd, zijn er meer dan 150 landen en gebieden geweest die tot dusver hebben uitgevoerd. Ons bedrijf heeft professioneel technisch team, volledig artikelnummersysteem, en de krachtige bibliotheek van het beeldsysteem om klanten van nauwkeurige en high-end producten te voorzien. Om klanten te helpen problemen oplossen, dient ons bedrijf elke klant met de bedoeling van „creeert win-win situatie.“ En wij hebben de uitvoerige vrije naverkoopdienst onze klanten van zorgen.

 

In de toekomst, om onze bedrijfcultuur „uit te oefenen BETER VOOR MORGEN“, zullen wij ernaar streven om meer professionele kennis over machinesdelen te leren en onze verwerving en verkoopervaring te verhogen om klanten van betere producten en de diensten te voorzien! Wat meer, zal wij is wijden om een bredere bedrijfsruimte te ontwikkelen samen baseert op zakenrelaties op lange termijn, vriendschappelijke, wederzijds voordelige en win-win.


 

China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

Belparts heeft een team van uitstekende kwaliteit van het kernbeheer en een ervaren technisch team. Sinds onderneming, neemt ons bedrijf het ontwikkelen van internationale talenten als norm, en heeft uitstekende platformvoordelen om een groep commerciële elites te verenigen. Hun inspanningen hebben het bedrijf gemaakt zich snel ontwikkelen en liet de het niveauverbetering van internationale professionele mechanische gedeelten onophoudelijk klantenvertrouwen en kiest ons uitstekend team.

China GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

 

Laat een bericht achter