Bericht versturen
Thuis >

GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Production Line

Belparts heeft een grote workshop voor graafwerktuigdelen die veroorzaken, uit materieel knipsel, het hanteren, het verwarmen het behandelen, het assembleren, het zuiveren, schilderen, die elk deel testen dat wij alvorens de fabriek te verlaten zal bevestigen.

 

Onze fabriek heeft professionele ingenieurs, goede personeelskwaliteit, verbeter constant producttechnologie, is de kwaliteitscontrole zeer strikt, moet elk product herhaaldelijk worden getest.

 

Nu zijn wij de ontwikkelde delen geweest van vele graafwerktuigmodellen die zeer populair zijn en goed verkopen. Met inbegrip van hydraulische pomp, hydraulische delen, definitieve aandrijvingsassemblage, de assemblage van de schommelingsmotor, reisversnellingsbak, schommelingsversnellingsbak, versnellingsbakdelen, enz., met hoogte - kwaliteit en concurrerende prijs.

 

GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED fabriek productielijn 0

 

OEM/ODM

Het gehele productieproces van grondstof om product te beëindigen is onder een strikte kwaliteitscontrole. Al product voldoet aan ISO. Wij zijn strikt met de kwaliteit van producten, plakken wij om de producten van uitstekende kwaliteit en de goede diensten te verlenen aan klanten en groot belang te hechten aan de materiaal en productietechniek van producten om de belangen van onze klanten te verzekeren!GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED fabriek productielijn 0

 

 

R&D

Onze fabriek heeft high-tech en high-end materiaal gebruikt om producten onophoudelijk te onderzoeken en te ontwikkelen.GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED fabriek productielijn 0GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED fabriek productielijn 1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hydraulische Graafwerktuigdelen Leverancier. Copyright © 2021-2024 GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED . Alle rechten voorbehoudena.