Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about De Verschillen tussen excavatorTravelmotoren en Definitieve Aandrijvingsmotoren
Evenementen
Contacteer ons
86-020-32384870
Contact nu

De Verschillen tussen excavatorTravelmotoren en Definitieve Aandrijvingsmotoren

2022-06-28

Laatste bedrijfsnieuws over De Verschillen tussen excavatorTravelmotoren en Definitieve Aandrijvingsmotoren

laatste bedrijfsnieuws over De Verschillen tussen excavatorTravelmotoren en Definitieve Aandrijvingsmotoren  0

Er zijn vele belangrijke onderdelen die uit een graafwerktuig bestaan, en het kan gemakkelijk zijn om hen omhoog te mengen. Bijvoorbeeld, zijn de reismotoren en de definitieve aandrijvingsmotoren twee termen die niet onderling verwisselbaar zouden moeten worden gebruikt aangezien zij elk verschillende functies hebben. Leer allen over de verschillen tussen reismotoren en definitieve aandrijvingsmotoren in deze informatieve gids.

Reismotoren

Een reismotoris een deel van het hydraulische de aandrijvingssysteem van een graafwerktuig, de waarvan krachtbron de belangrijkste hydraulische pomp van de machine is. Als resultaat van de macht van de reismotoren, kan de definitieve aandrijving toen om het te gebruiken en de macht te veranderen in torsie. De reismotor is een belangrijk onderdeel in de functie van een graafwerktuig door een belangrijke rol te spelen in het van brandstof voorzien van de definitieve aandrijvingsmotor. Nochtans, voert het niet dezelfde functie uit zoals een definitieve aandrijving.

Definitieve Aandrijvingsmotoren

Het spreken van welke, een definitieve aandrijving bestaat uit vele toestellen en naast, gevestigd en samen met, de de reismotor van het graafwerktuig werkt. Het doel van de geïntegreerde definitieve aandrijvingsmotor is genoeg bevoegdheid te verstrekken om een graafwerktuig toe te staan om zijn sporen op een bouwwerf te draaien. Er zijn twee zeer belangrijke geïntegreerde componenten van een definitieve aandrijvingsmotor: de hydraulische reismotor en de definitieve aandrijvingsversnellingsbak.

De verschillen tussen reismotoren en definitieve aandrijvingsmotoren komen op hun functies neer. Terwijl twee met elkaar in verband worden gebracht, is het zeker belangrijk om te weten wat hen apart wanneer het krijgen van nieuwe delen plaatst. Wanneer het verwijzen naar een definitieve aandrijvingsmotor, betekent dit typisch de hydraulische motor en de planetarische toestelhub, terwijl een reismotor slechts een hydraulische motor betekent. Als u met behoefte aan de motoren van de Kwaliteitsreis en definitieve aandrijvingsdelen bent, is Mini Final Drives een grote plaats om de graafwerktuigdelen te vinden u van hoogste merken als Bobcat, John Deere, Caterpillar, en anderen zoekt.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hydraulische Graafwerktuigdelen Leverancier. Copyright © 2021-2024 GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED . Alle rechten voorbehoudena.